Supa de pui cu legume

de Corinuta in Supe, 19 Sep 2010 | 24211 vizualizari

 

Foarte sanatoasa si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe de marime potrivita
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie(400 g) de rosii in bulion 
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume:

Se spala carnea si se taie cubulete, apoi se pune la fiert la foc potrivit in aprox. 3 litri de apa. Cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie in patru; morcovii si telina se curata, se spala si se dau pe razatoare; cartofii si ardeii se curata, se spala si se taie cubulete.

Toate legumele se pun la fiert cu carnea si se lasa aprox. 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga rosiile si se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se opreste focul.

Intre timp se spala patrunjelul, se toaca marunt si se adauga la supa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimion, cu taitei de casa si cartofi