Supa de pui cu paste proaspete si mazare

de Bya Ralu in Supe, 30 Oct 2015 | 741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de pui+2 aripi
  • paste proaspete bigoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie de mazare
  • frunze de telina
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu paste proaspete si mazare:

Spatele si aripiile de pui se pun intr-o oala cu apa la fiert.Se spumuieste daca este nevoie.


Ceapa se toata marunt,morcovul rondele,iar frunzele de telina feliute subtiri,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.


Legumele calite se pun in oala de supa.


Pastele se rup in bucati mai mici,se pun la fiert intr-o alta oala cand apa incepe sa clocoteasca.


Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se pun in supa impreuna cu condimentele,mazarea scursa de zeama si carnea data jos de pe spate.


Se pune si patrunjel proaspat(eu nu am avut).


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu paste proaspete si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 05:56

dantes 1

31.10.2015, 06:55

Buna!

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galusti