Supa de pui cu taitei de casa

de marieta in Supe, 28 Aug 2011 | 1750 vizualizari

 

taiteii i-a facut sotul meu(din placere!!!!!)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui potrivit (daca este de curte e mai bine)
  • 2 morcovi mari,
  • o bucata de telina,
  • o bucata radacina patrunjel,
  • o ceapa potrivita,
  • sare
  • putin piper boabe,
  • o lingurita vegeta (sau nu),
  • patrunjel verde.
  • pentru taitei:
  • 2 oua,
  • 1 lingurita sare,
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun de intins.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Se fac taiteii: se framanta un aluat din ingrediete, apoi se intinde in foi subtiri,presarand faina si se lasa 15 minute la uscat. Se taie taietei subtiri(cat se poate).


Pentru supa carnea se curata bine se spala si se portioneaza si se pune la fiert cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma, apoi se pun zarzavaturile curatate spalate si taiate in bucati mari. Se pune sare, piper si vegeta si se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt toate fierte, apoi se strecoara. Se pune supa inapoi la fiert cu cateva bucatele de morcovi fierti. Cand clocoteste se pun taiteii si se lasa la fiert 5 minute, apoi se pune un pahar de apa rece si se stinge focul. Se presara patrunjel verde tocat.


Pofta buna!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Miha 1

23.09.2011, 22:00

Emilia, te asteptam sa impartasesti cu noi retetele tale.

marieta 1

04.10.2011, 11:36

emilia felicitari ca a ta iese mai buna!!!!!!!!!!!!!pana postezi si tu una eu ma multumesc cu a mea supa!!!!!!!!!!!!

Cris2711 1

04.10.2011, 11:38

atunci vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ramen