Supa de pui cu taitei lati si broccoli

de katty in Supe, 31 Mai 2020 | 2657 vizualizari

 

Imi era tare dor de o supa de pui dupa atatea verdeturi de primavara. Am adaugat si niste broccoli (de la congelator, ca v-am spus deja ca am inceput curatenia de primavara in congelator). A iesit o supa delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui cu os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 foie de dafin
  • sare
  • piper boabe
  • taitei lati
  • 250 gr broccoli congelat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei lati si broccoli:

Punem pieptul de pui bine spalat  la fiert intr-o oala cu apa cat sa acopere carnea si sa o depaseasca cu 2 degete.Spumam  de cate ori este nevoie pana carnea se albeste si nu mai face spuma. Adaugam ceapa intreaga,curatata si spalata.telina si morcovii taiati in bucati potrivite. Adaugam foaia de dafin si piperul boabe si fierbem la foc mic pana legumele sunt moi.Dam vasul jos. Scurgem printr-o sita supa, In zeama de supa, pe care o punem din nou la foc adaugam sare dupa gust, carnea desfacuta de pe oase, si morcovii.Completam cu apa  daca este nevoie, iar  cand zeama incepe sa fiarba punem pastele. Dupa 2 minute adaugam si broccoli.Mai fierbem 3 minute si oprim focul. Servim supa cu patrunjel verde tocat fin.

TIPS-URI

1

puteti adauga carnea in supa sau puteti sa o serviti separat, in alt preparat

2

legumele din supa, sau o parte puteti sa le faceti piure si sa le serviti la felul doi ca garnitura langa un gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei lati si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa deasa cu taitei