Supa de pui cu taitei lati si broccoli

de katty in Supe, 31 Mai 2020 | 2530 vizualizari

 

Imi era tare dor de o supa de pui dupa atatea verdeturi de primavara. Am adaugat si niste broccoli (de la congelator, ca v-am spus deja ca am inceput curatenia de primavara in congelator). A iesit o supa delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui cu os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 foie de dafin
  • sare
  • piper boabe
  • taitei lati
  • 250 gr broccoli congelat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei lati si broccoli:

Punem pieptul de pui bine spalat  la fiert intr-o oala cu apa cat sa acopere carnea si sa o depaseasca cu 2 degete.Spumam  de cate ori este nevoie pana carnea se albeste si nu mai face spuma. Adaugam ceapa intreaga,curatata si spalata.telina si morcovii taiati in bucati potrivite. Adaugam foaia de dafin si piperul boabe si fierbem la foc mic pana legumele sunt moi.Dam vasul jos. Scurgem printr-o sita supa, In zeama de supa, pe care o punem din nou la foc adaugam sare dupa gust, carnea desfacuta de pe oase, si morcovii.Completam cu apa  daca este nevoie, iar  cand zeama incepe sa fiarba punem pastele. Dupa 2 minute adaugam si broccoli.Mai fierbem 3 minute si oprim focul. Servim supa cu patrunjel verde tocat fin.

TIPS-URI

1

puteti adauga carnea in supa sau puteti sa o serviti separat, in alt preparat

2

legumele din supa, sau o parte puteti sa le faceti piure si sa le serviti la felul doi ca garnitura langa un gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei lati si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu brocoli