Supa de pui cu varza si dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 21 Sep 2014 | 5021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aripi de pui
  • 1 varza potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu varza si dovlecei:

Varza se toaca cat mai fin,se poate da pe razatoarea mare,depinde cat de mare doriti sa fie.

Se pune intr-o oala mare,se freaca cu putin sare si se lasa cateva minute pana isi lasa zeama.

Aripiile de pui se taie in doua si se pun intr-o oala cu apa la fiert.

Morcovul se taie dupa preferita fiecaruia,iar ceapa marunt,se pun ambele la calit in ulei de masline.

Varza se scurge de zeama si se adauga in oala de supa la fel si legumele calite.

Se pun condimentele si se lasa la foc potrivit sa fiarba

Dovlecelul se curata de seminte si se taie feliute subtiri,se adauga dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte.

Se pune si bulionul,iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu varza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de vacuta cu legume