Supa de pui, indiana

de Ina in Supe/Ciorbe, 27 Aug 2010 | 9386 vizualizari

 

Din cand in cand, Costel vine acasa cu cate o revista si ma roaga sa-i gatesc retetele "care-i fac lui cu ochiul" . Desi cand mi-a aratat prima data reteta de "supa de pui, indiana" am ezitat sa o prepar, gandindu-ma ca nu vom putea servi o supa atat de iute, acum o prepar si o servim cu placere ori-de-cate-ori avem ocazia.
Va spun din inima ca aceasta supa este un deliciu! Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 - 2 piepti de pui ( depinde cat sunt de mari )  
  •   2-3 morcovi
  •   3 cepe potrivite
  •   o telina mai mica
  •   300 ml. suc de rosii
  •   2 linguri de ulei + 25 g. unt
  •   1 lamaie
  •   2 cuburi knorr - supa de pasare
  •   2 linguri pudra de curry ( sau 2 ardei iuti tocati marunt )
  •   o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui, indiana:

 

       Cepele si  morcovii  taiate cubulete se calesc 2-3 minute  in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine  si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa. Cand s-a fiert totul  ( dupa cca. 20 min.) se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt.        ( Daca nu este suficient de picanta, se mai taie un ardei iute si se adauga in supa fierbinte )

       Se serveste fierbinte.       

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui, indiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute