Supa de pui, indiana

de Ina in Supe/Ciorbe, 27 Aug 2010 | 5164 vizualizari

 

Din cand in cand, Costel vine acasa cu cate o revista si ma roaga sa-i gatesc retetele "care-i fac lui cu ochiul" . Desi cand mi-a aratat prima data reteta de "supa de pui, indiana" am ezitat sa o prepar, gandindu-ma ca nu vom putea servi o supa atat de iute, acum o prepar si o servim cu placere ori-de-cate-ori avem ocazia.
Va spun din inima ca aceasta supa este un deliciu! Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 - 2 piepti de pui ( depinde cat sunt de mari )  
  •   2-3 morcovi
  •   3 cepe potrivite
  •   o telina mai mica
  •   300 ml. suc de rosii
  •   2 linguri de ulei + 25 g. unt
  •   1 lamaie
  •   2 cuburi knorr - supa de pasare
  •   2 linguri pudra de curry ( sau 2 ardei iuti tocati marunt )
  •   o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui, indiana:


Cepele si morcovii taiate cubulete se calesc 2-3 minute in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa. Cand s-a fiert totul ( dupa cca. 20 min.) se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt. ( Daca nu este suficient de picanta, se mai taie un ardei iute si se adauga in supa fierbinte )


Se serveste fierbinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui, indiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Ina 1

12.09.2010, 17:29

Ma bucur ca v-a placut, Sidy!

Bya Ralu 1

14.03.2013, 14:00

super

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 22:59

foarte buna supa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon