Supa de rata

de ianculubita in Rata, 17 Feb 2013 | 10503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1tacam de la rata
  • legume pentru supa(ceapa,morcov,telina,pastarnac)
  • cateva boabe de piper
  • 1ou
  • sare
  • faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata:

Scoatem tacamul de la rata,spalat bine,il punem la fiert in apa rece cu 1lingura de sare;dupa ce a iesit toata spuma la suprafata,aruncam apa,spalam tacamul si-l punem din nou la fiert cu toate legumele,sare si boabele de piper(eu asa fac);o lasam sa fiarba incet si acoperit 1h;in acest timp facem taiteiii din ou,un praf de sare si faina;


Dupa ce a fiert rata,strecuram totul,punem din nou supa la fiert,cand incepe sa clocoteasca,adaugam taiteiii iar cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,mai condimentam daca e cazul,oprim focul se servim supa cu verdeata deasupra.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinta,tacamul se poate servi rasol cu mujdei si bineinteles mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

17.02.2013, 21:23

Ce buna e supa!

T I M E A 1

17.02.2013, 22:06

buna supa

diana_k 1

19.02.2013, 16:38

supa de rata e cea mai buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor in vas roman