Supa de rosii

de RuxyRux in Supe, 28 Apr 2012 | 6712 vizualizari

 

In stil italian...delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si jumatate de rosii( eu am pus mai multe soiuri)
  • 100 ml vin Marsala( sau Lacrima lui Ovidiu, daca nu aveti)
  • 2 legaturi de ceapa verde( numai partea alba)
  • busuioc
  • 3 linguri pline de ulei de masline extravirgin
  • sare si piper dupa gust
  • rozmarin, busuioc pentru decor
  • daca supa va place mai dulce si nu simtit ca e suficient puneti si putin zahar brun dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Incingem uleiul in tigaie, punem ceapa tocata marunt si putin frecata cu sare, dam focul mic si dupa doua trei minute punem si rosiile. Lasam pe foc mic cateva minute dupa care stingem totul cu 100 ml vin. Lasam sa fiarba pe foc mediu de aceasta data inca cateva minute si punem apa deasupra. Eu am fiert totul le Zepter astfel ca timpul de preparare se scurteaza considerabil.

Avem nevoie de un blender fff bun de putere mare care sa ne paseze foarte bine rosiile si supa sa capete o textura catifelata. Deci am pus totul pe rand la blender, am turnat supa intr-o oala, apoi am potrivit-o de sare, piper, busuioc( dupa dorinta) si zahar daca este cazul. Mie imi place duce acrisoara asa ca a iesit perfecta dupa gustul meu.

Daca nu aveti un blender bun si puternic, separati printr-o sita cojile de rosii si apoi pasati totul la aparat.

TIPS-URI

1

Alegeti rosii frumoase si sanatoase , mirositi cand rupeti putin codita trebuie sa simtiti un miros puternic si aromat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu ardei copti si galuste