Supa de rosii

de RuxyRux in Supe, 28 Apr 2012 | 4280 vizualizari

 

In stil italian...delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si jumatate de rosii( eu am pus mai multe soiuri)
  • 100 ml vin Marsala( sau Lacrima lui Ovidiu, daca nu aveti)
  • 2 legaturi de ceapa verde( numai partea alba)
  • busuioc
  • 3 linguri pline de ulei de masline extravirgin
  • sare si piper dupa gust
  • rozmarin, busuioc pentru decor
  • daca supa va place mai dulce si nu simtit ca e suficient puneti si putin zahar brun dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Incingem uleiul in tigaie, punem ceapa tocata marunt si putin frecata cu sare, dam focul mic si dupa doua trei minute punem si rosiile. Lasam pe foc mic cateva minute dupa care stingem totul cu 100 ml vin. Lasam sa fiarba pe foc mediu de aceasta data inca cateva minute si punem apa deasupra. Eu am fiert totul le Zepter astfel ca timpul de preparare se scurteaza considerabil.


Avem nevoie de un blender fff bun de putere mare care sa ne paseze foarte bine rosiile si supa sa capete o textura catifelata. Deci am pus totul pe rand la blender, am turnat supa intr-o oala, apoi am potrivit-o de sare, piper, busuioc( dupa dorinta) si zahar daca este cazul. Mie imi place duce acrisoara asa ca a iesit perfecta dupa gustul meu.


Daca nu aveti un blender bun si puternic, separati printr-o sita cojile de rosii si apoi pasati totul la aparat.

 

TIPS-URI

1

Alegeti rosii frumoase si sanatoase , mirositi cand rupeti putin codita trebuie sa simtiti un miros puternic si aromat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

29.11.2012, 12:22

delicioasa

babi5 1

19.06.2013, 18:26

produsemenaj 1

10.08.2013, 14:53

http://www.produsemenaj.ro/storcator-manual-de-rosii.html
daca doriti sa stoarceti rosile mai cu spor !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu smantana