Supa de rosii

de robert_b in Supe, 14 Sep 2014 | 4300 vizualizari

 

Este foarte buna mai ales rece!

 

INGREDIENTE

  • 4 kg. rosii bine coapte si carnoase
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • verdeata proaspata
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Spalam rosiile si le dam prin razatoare ,astfel incat sa nu punem si coaja deoarece nu arata bine in supa.Se pune intr-o oala,sucul astfel obtinut si pulpa rezultata.Morcovul se spala,se decojeste si se da prin razatoare.Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se adauga cu morcovul ras peste sucul de rosii.

Completam cu apa pana sos,lasand un sfert din oala gol.Se pune la fiert 15-20 de minute,la foc mediu.Se verifica daca legumele sunt fierte,se potriveste de sare si piper,si se opreste focul.Se adauga si uleiul,si se lasa la racit,sau daca va place calda o puteti servi imediat.Se decoreaza cu patrunjel,si verdeata proaspata.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Este delicioasa atat rece cat si calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

14.09.2014, 22:03

si mie imi place tare mult

deyutzky 1

14.09.2014, 23:32

foarte buna

Bya Ralu 1

15.09.2014, 05:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de bulion cu cus-cus