Supa crema de conopida

de Corinuta in Supe, 25 Sep 2010 | 2886 vizualizari

 

Reteta asta o fac si pentru pitica, dar fara ceapa si smantana............asta-i varianta imbogatita pentru noi:)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi maricei
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare 
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Se pun la fiert in apa cu sare legumele curatate si taiate impreuna cu conopida desfacuta buchetele. Dupa ce au fiert, se scot si se paseza.


Ceapa curatata si tocata se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga faina, piureul de legume si se amesteca bine. Se adauga zeama in care au fiert legumele, aprox. un litru sau mai mult, depinde cat de densa vrem sa fie supa.


Se drege cu cele doua galbenusuri batute cu smantana. Se sareaza dupa gust si se presara verdeata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

29.09.2010, 00:08

5f

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:55

ce supa buna!

Corinuta 1

22.12.2013, 15:14

Da, e foarte buna supica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti