Supa de rosii

de MOKUSKA in Supe, 9 Mai 2015 | 3855 vizualizari

 

A venit primavara. Scoatem hainele subtiri din dulap si depistam ca nu ni se mai potrivesc :)). Asa m-am decis sa fac doar supe si mancaruri mai usoare, decat am consumat toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina (am avut telina mare)
  • 1 ceapa
  • 500 g rosii
  • 1 cana de suc de rosii
  • telina verdeata (am folosit uscat)
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • un pumn de taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Curatam zarzavatul si tocam julien, ceapa o tocam marunt. Rosiile le oparim, le docojim si le tocam marunt. Le punem intr-o oala la fiert  cu putina apa, sucul de rosii, ulei, sare si verdeata.

Lasam sa fiarba zarzavatul, dupa care adaugam taiteii, lasam sa dea de 2 ori in clocot si stingem focul, adaugam verdeata si acoperim cu capac.  

TIPS-URI

1

este foarte buna atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
SUPA DE PEPENE CU MENTA