Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Buna in orice conditii
Legumele taiate jumatati se pun la fiert in apa cu sare/ delikat .
Cand sunt fierte se scot din supa si se paseaza in blender. Separat se paseaza si rosiile si se pune totul in supa, lasand sa dea 2-3 clocote.
Pregatim galustele din doua oua , 7 linguri de gris , un praf de sare si un strop de ulei. Amestecam totul bine, apoi luam din compozitie , cu lingura trecuta prin apa clocotita , si fierbem galustile in supa. Pentru a iesi pufoase, turnam in fir subtire apa rece, peste galuste. Potrivim de sare si piper, apoi oprim focul. Servim cu patrunjel verde tocat.
1
Daca rosiile nu-s suficient de acrisoare, eu adaug la supa si putina sare de lamaie. Nu bors, ca-i va schimba gustul....
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult