Supa de rosii cu galuste

de mirela0911 in Supe, 15 Ian 2012 | 1989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 500ml bulion
  • 1.5l apa
  • sare dupa gust
  • 1 lg rasa zahar
  • 2 oua
  • gris cat cuprinde
  • frunze de telina
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Se curata legumele si se pun la fiert in apa. Dupa ce s-au fiert, se scot si se lasa la racit. In apa se pune bulionul si se lasa sa dea cateva clocote.


Legumele (in afara ce ceapa) se dau prin blender si se adauga peste supa. Se mai lasa sa dea impreuna cateva clocote adaugandu-se sarea dupa gust si zaharul.


Separat se prepara galustele. Se bat ouale bine, se pune sare dupa gust si grisul pana obtinem o compozitie nici foarte groasa dar nici foarte moale. Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare iar cand aceasta clocoteste se ia cu lingura din compozitia pt. galuste si se pun in apa. Se lasa sa fiarba pana cand sunt facute si in mijloc. Se iau cu spumiera si se adauga in supa de rosii.


Se mai lasa in clot de vreo 2-3 ori dupa care se ia de pe foc, se pun frunzele de telina si se acopera. In momentul servirii se asezoneaza cu patrunjel. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

21.01.2012, 02:23

Este atat de buna ,incat o prepar si o consum cu placere fie iarna , fie vara
De vreo 3 zile ma gandesc sa o prepar !

mirela0911 1

23.01.2012, 19:22

mamaie asa este

mirela0911 1

23.01.2012, 19:23

Mihaela chiar ca e tare buna, nu stiu de ce o prepar destul de rar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supă de roșii cu tăiței de casă