Supa de rosii cu galuste

de Lau in Supe, 23 Iun 2013 | 4541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de rosii
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • foi de dafin
  • Galuste
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • 1 linura apa
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Curatam cartofi,dovlecei,morcovul si le taiem bucati,

Punem intr-o oala cu apa(cca 3-4 kg)sare(eu am adaugat spatele si coastele de la un pui),punem la fiert mic.

Intre timp spalam rosiile si le pasam cu blenderul,

Cand au fiert legumele se scoate carnea,se paseaza si ele cu blenderu si adaugam foi de dafin,rosiile,ceapa calita in putin ulei,amestecam si punem din nou pe foc,

Galustele-batem bine ouale cu sare,adaugam uleiul si grisul lingura cu lingura amestecand bine dupa fiecare,la final adaugam si apa,trebuie sa fie de consistenta unei smantani groase,potrivim de sare si piper dupa gust,

In supa de rosii adaugam cca jumatate de cana de apa,adaugam cu o lingurita galustele de gris,

Lasam sa fiarba cca 15 min,dupa care oprim focul si adaugam cascavalul dat prin razatoare,amestecam si acoperim oala cu capac si lasam cca 15 min inaite sa servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de gulioare cu galuste