Supa de rosii cu galuste

de Lau in Supe, 23 Iun 2013 | 2678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de rosii
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • foi de dafin
  • Galuste
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • 1 linura apa
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Curatam cartofi,dovlecei,morcovul si le taiem bucati,


Punem intr-o oala cu apa(cca 3-4 kg)sare(eu am adaugat spatele si coastele de la un pui),punem la fiert mic.


Intre timp spalam rosiile si le pasam cu blenderul,


Cand au fiert legumele se scoate carnea,se paseaza si ele cu blenderu si adaugam foi de dafin,rosiile,ceapa calita in putin ulei,amestecam si punem din nou pe foc,


Galustele-batem bine ouale cu sare,adaugam uleiul si grisul lingura cu lingura amestecand bine dupa fiecare,la final adaugam si apa,trebuie sa fie de consistenta unei smantani groase,potrivim de sare si piper dupa gust,


In supa de rosii adaugam cca jumatate de cana de apa,adaugam cu o lingurita galustele de gris,


Lasam sa fiarba cca 15 min,dupa care oprim focul si adaugam cascavalul dat prin razatoare,amestecam si acoperim oala cu capac si lasam cca 15 min inaite sa servim

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Geanina87 1

26.06.2013, 22:10

Lau 1

26.06.2013, 22:35

Lau 1

26.06.2013, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii