Supa de rosii cu galuste de gris

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2010 | 6002 vizualizari

 

in copilaria mea supa de rosii se facea atat de suptirica incat i se spunea supa de nylon !!!de atunci am mai "imbunatatit" putin reteta.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel radacina
  • un cartof
  • un os de porc
  • 4 oua
  • gris
  • ulei
  • sare
  • boia
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste de gris:

ceapa, morcovul, patrunjelulsi cartoful se curata , se taie cubulete si se calesc in ulei


osul se opareste in apa fierbinte , apa aceasta se arunca .


se adauga osul peste legume se complecteaza cu apa si se lasa la fiert cam 40 min


ouale se bat spuma cu putina sare , se presara gris si se amesteca pana ajung de consistenta unei smantani mai groase .


din compozitia de gris se formeaza cu ajutorul lingurii galuste care se fierb in supa .


se pune bulionul , boia , sare , piper dupa gust .


se serveste presarata cu frunze de patrunjel si /sau telina .

TIPS-URI

1

galustele vor iesi mai pufoase daca la sfarsit se adauga un pahar de apa rece , se pune capacul si se opreste fierberea

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

12.01.2010, 14:53

Ce bine arata si mie imi place mult de tot supica cu galusti si mai ales baietilor mei, e preferata lor

Nicolae 1

13.01.2010, 09:48

La ingreniente nu ai prevazut cartoful ,numai la modul de preparare ,cred ca este mai buna fara cartof una nu se farama iar cartofi daca stau un pic in ciorba de carne ii da un gust neplacut,se poate acri cu bors de putina....

mihaelar63 1

13.01.2010, 11:44

nicolae , multumesc am remediat, probabil ca am uitat, , mie imi place sa pun cate un cartof alb la inceput , ii da consistenta si nu mai folosesc faina . nu mai vorbesc , cuvantul rantas , nu exista la mine-n oala .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez