Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2020 | 2430 vizualizari

 

O supa de iarna caci facuta cu sos de rosii de casa si cu mazare congelata.
Facuta cu produse de calitate caci rosiile folosite erau de gradina si bine coapte iar mazarea am curatat-o si congelat-o asta vara.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carnat afumat 130 gr
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingura bulion concentrat de rosii
  • 250 gr de mazare proaspata sau congelata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 Kub de pasare/legume
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu mazare si carnat afumat:

Intr-o oala incalziti uleiul si puneti la prajit carnatul taiat rondele fine.

Adaugati ceapa tocata si morcovii curatati si taiati rondele. Reveniti impreuna.

Puneti mazarea si gatiti impreuna 5 minute.

Turnati sosul de rosii.

Diluati bulionul si kub-ul intr-un pahar mare de apa si turnati-le in oala.

Amestecati, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat.

In oala de supa turnati 1 l de apa (sau plus).

Lasati sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute sau pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.

Supa este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu mazare si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de naut cu carnati iuti