Supa de rosii cu taitei de casa

de Bunica in Supe, 28 Aug 2011 | 17220 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta iti multumesc , Sidy.!....am luat reteta de taitei de la tine .

 

INGREDIENTE

  • Taitei:
  • 1 ou
  • 100 g. faina
  • sare
  • Supa:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei 
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • verdeata
  • sare 
  • 3 rosii mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taitei de casa:

Taiteii:

Din ou, faina si sare se framanta o coca. Se aseaza pe planseta si se intinde cat se poate de subtire.Se lasa 5-10 min. , apoi se taie in fasii subtiri. Cine are masina de taiat paste o poate folosi. Am lasat taiteii sa se usuce pana am pregatit supa de rosii.

Supa:

Toate radacinoasele(ceapa, patrunjelul, morcovul,telina), ardeiul se spala , se curata si se taie cat se poate de marunt.

Intr-o oala de 3 l.se pune apa si se pune pe foc. Cand apa clocoteste se pun legumele si se lasa la fiert inca 10-15 minute. Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile , care au fost date pe razatoare si lasam sa fiarba pana dispare spuma de la rosii. Daca a scazut apa se poate completa cu apa calda.

Cand totul este fiert se pun taiteii se se mai lasa circa 10 min. sa fiarba.

Se  stinge focul ,se sareaza si se pune verdeata.

TIPS-URI

1

La taitei nu se pune toata faina. Eu am avut un ou mic si nu am folosit 100g. faina ci doar 80 g.

2

In loc de rosii se poate folosi suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Supă cu razalăi