Supa de salata verde

de Sidy in Supe, 12 Dec 2010 | 7357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc salata verde
  • 50 g slanina afumata
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde:

Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, repede usturoiul presat si oul si se invarte pina se intareste oul. Trebuie sa ne miscam repede sa nu se arda usturoiul...
Se adauga apa necesara peste oul cu slanina prajita si se adauga salata si condimentele .
Se lasa sa fiarba bine salata.

Cind este fiarta , iaurtul se amesteca cu un polonic de supa fierbinte , se stinge focul sub supa si se adauga iaurtul in supa.
Deasupra se pune marar verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cristeena20 1

17.10.2012, 11:44

superrrrrr..o sa incerc si aceasta varianta cu iaurt si slanina (numai c anu am aici slanina)

Sidy 1

17.10.2012, 14:13

Pune atunci oleaca de kaizer sau ceva cu slaninuta afumata....

diaconta 1

17.10.2012, 14:35

si noi facem cu putina afumatura ,dar punem si morcov
e un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pastai