Supa de spanac

de Anamaria Cook in Supe, 26 Noi 2012 | 1500 vizualizari

 

Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

 

INGREDIENTE

  • 300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita paprika
  • 3-4 linguri otet din vin
  • o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
  • 1,5 l apa
  • ulei pt calit
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac:

Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.


Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.


La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.


Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita...va spun, o bunatate, acum ca am vazut pozele astea ma duc sa imi mai pun o portie.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Anamaria Cook 1

26.11.2012, 23:05

Multumesc mult tuturor... Dia am facut si eu si de salata dar prefer cea din spanac.

Sim0na 1

27.11.2012, 20:05

Trebuie incercata!! Zilele astea o pun in practica, mai ales c-am primit spanac proaspat!

Anamaria Cook 1

27.11.2012, 21:28

Simona sper sa iti placa la fel de mult ca si mie, cred ca spanacul proaspat o sa ii dea un gust si mai bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Supa groasa de fasole cu spanac si carnati