Supa de toamna cu carnati sibieni

de mihaelar63 in Supe, 13 Ian 2018 | 459 vizualizari

 

 In sezonul rece prepar supe / ciorbe, folosind amestecuri de legume congelate. Cert este ca nu contin conservanti, au un pret convenabil si se prepara rapid. Mereu am pre stoc cateva pungi diferite de legume congelate. Cand vii obosita de la servici, in 15-20 minute am gata o supica sau ciorbita gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec Autumn soup -450 gr cu legume congelate [praz,morcov, gulie, conopida, varza de Bruxelles ]
  • 200 gr carnati sibieni [uscati]
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 pahar smantana
  • ceapa verde
  • marar verde
  • sare de Himalaya
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de toamna cu carnati sibieni:


  1. Pentru operativitate, puneti apa la incalzit in fierbatorul electric. Astfel veti avea apa clocotinda si economisiti timp.

  2. Ceapa se curata si se taie cubulete marunt.

  3. Carnatii sibieni se taie rondele.

  4. Caliti usor ceapa impreuna cu carnatii in ulei.

  5. Turnati deasupra apa clocotinda. Sarati.

  6. Adaugati foaia de dafin.

  7. Se pun in supa ce fierbe, legumele congelate.

  8. Daca nu ati avut timp sa le decongelati, nu este nicio problema.

  9. Incorporati in supa smanatna diluata cu zeama fierbinte.

  10. Taiati ardeiul iute rosu rondele.

  11. Asezonati supa cu marar verde tocat si codite de ceapa verde.

  12. Decorati supa la servire cu rondele de ardei iute rosu.

  13. Gustati si sarati daca mai este nevoie.

  14. Daca sarati prea tare supa, adaugati putina apa.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru operativitate, puneti apa la incalzit in fierbatorul electric. Astfel veti avea apa clocotinda si economisiti timp -truc invatat de la Jamie Oliver

2

.Daca sarati prea tare supa, adaugati putina apa. Zeama in plus nu strica la nimeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de toamna cu carnati sibieni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

xana 1

13.01.2018, 23:20

Delicioasa!

elucubratiiculinare 1

15.01.2018, 09:19

waw, yammy

oanapl 1

15.01.2018, 20:28

Delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume