Supa de tortellini si dovlecei

de loredanaaa in Supe, 4 Feb 2013 | 1537 vizualizari

 

Cine vrea o reteta rapida ?
De aceea m-am gandit sa va prezint aceasta reteta gustoasa si sanatoasa.
Aceasta reteta se face mai mult in italia.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei taiat in bucatele
  • 2 liguri de ulei
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1/2 morcov dat prin razatoare
  • 2 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 2 sau 3 linguri de bulion sau rosii taiate
  • 200 gr tortelini
  • sare sau delicat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de tortellini si dovlecei:

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute pana cand sunt fierti tortelinii.


Eu mai fac si fara prajeala ca ii mai sanatos. Fierb toate legumele apoi adaug o lingura sau doua de ulei de masline si tortelinii.


In farfurie se mai poate pune si parmezan ras .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de tortellini si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

loredanaaa 1

05.02.2013, 17:14

multumesc Merisor si Rocsi

Flor03 1

07.02.2013, 12:43

arata bine

loredanaaa 1

07.02.2013, 17:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu miros de toamna