Supa de vacuta,dreasa cu smantana.

de PapaVio in Vita, 22 Feb 2014 | 1322 vizualizari

 

Este o mancare 'usoara' care poate fi servita inainte de orice alta mancare de "felul 2

 

INGREDIENTE

  • 1litru de supa de la 1kg de cartofi fierti,
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • spaghetti sau taitei de casa
  • 1kg.carne de vita cu os
  • 200g smantana
  • patrunjel,marar
  • sare,piper
  • bors acru (facultativ)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vacuta,dreasa cu smantana.:

Spalam morcovii,carnea,patrunjelul si mararul ;facem 6 portii din carnea cu os.


Punem intr-o oala de ~7 litri,carnea,supa de cartofi si completam cu apa pana e aproape plina oala. Adaugam ceapa si morcovii taiati in jumatate si lasam pe foc pana carnea e fiarta.


Punem in oala taiteii si ii lasam sa fiarba,timp in care amestecam smantana cu supa fierbinte mestecand pana obtinem un sos mai subtire dar omogen.Adaugam smantana in supa,mararul si patrunjelul, sare si piper.Lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.


Cine doreste, inainte de ultimul clocot punem borsul acru (1/2 litri).


Serviti fierbinte cu un ardei iute alaturi.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta,dreasa cu smantana." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

22.02.2014, 20:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Boeuf Bourguignon by Julia Child