Supa de vacuta,dreasa cu smantana.

de PapaVio in Vita, 22 Feb 2014 | 4111 vizualizari

 

Este o mancare 'usoara' care poate fi servita inainte de orice alta mancare de "felul 2

 

INGREDIENTE

  • 1litru de supa de la 1kg de cartofi fierti,
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • spaghetti sau taitei de casa
  • 1kg.carne de vita cu os
  • 200g smantana
  • patrunjel,marar
  • sare,piper
  • bors acru (facultativ)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vacuta,dreasa cu smantana.:

Spalam morcovii,carnea,patrunjelul si mararul ;facem 6 portii din carnea cu os.

Punem intr-o oala de ~7 litri,carnea,supa de cartofi si completam cu apa pana e aproape plina oala. Adaugam ceapa si morcovii taiati in jumatate si lasam pe foc pana carnea e fiarta.

Punem in oala taiteii si ii lasam sa fiarba,timp in care amestecam smantana cu supa fierbinte mestecand pana obtinem un sos mai subtire dar omogen.Adaugam smantana in supa,mararul si patrunjelul, sare si piper.Lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Cine doreste, inainte de ultimul clocot punem borsul acru (1/2 litri).

Serviti fierbinte cu un ardei iute alaturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta,dreasa cu smantana." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas vienez