Supa de varza gustoasa

de alinutzika in Supe, 19 Iul 2011 | 8420 vizualizari

 

O supa de varza simpla, dar buna! La noi se mananca foarte bine...

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • carne de porc afumata sau kaiser (optional)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 3 feliute de slanina
  • sare, piper , vegeta
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza gustoasa:

Puneti intr-o oala slaninuta si porniti focul. Dupa ce lasa ulei si se rumeneste, puneti la calit in ulei ceapa taiata marunt, morcovii feliati, rosia si  ardeiul. Lasati sa se caleasca la foc mic 7-8 minute, apoi adaugati in oala afumatura taiata in bucati potrivite. Adaugati dupa 3-4 minute varza taiata fideluta si mestecati putin pana se inmoaie.

Completati cu apa pana  se umple oala cu supa de varza si adaugati sare, dupa gust..Cand e gata, condimentati cu piper, vegeta si marar.

Noi am servit supa de varza simpla, dar puteti sa adaugati la servire si putina smantana.

Noua ne-a placut mult, mai ales ca nu e cu rantas, ci e o supa de varza  mai dietetica, dar foarte gustoasa.

TIPS-URI

1

supa de varza se poate prepara cu sau fara afumatura

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza gustoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

19.07.2011, 21:00

Pai daca-i cu afumatura...e irezistibila

kamy 1

20.07.2011, 19:54

sunt o ciorbareasa

alinutzika 1

24.07.2011, 23:54

la fel si eu...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi