Supa de vitel

de Andra_Constantinescu in Supe, 28 Aug 2015 | 3008 vizualizari

 

Hmmm...eu n-am mancat, dar tatalui meu i-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de vitel cu os;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • o bucata de telina;
  • un ardei kapia;
  • o ceapa;
  • circa 1,5 l apa;
  • sare;
  • 2 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • o craca de leustean verde.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel:

Se spala carnea (se taie fiecare felie in doua), se pune la fiert in apa cu sare, indepartand spuma cand aceasta se formeaza.

Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala.

Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Ceapa se curata de foi si se spala.

Dupa ce se ia spuma de la carne, se adauga legumele si se lasa sa fiarba in continuare. Spre finalul fierberii se iau legumele si se arunca, se adauga rosiile si se mai da supa in cateva clocote. Se ia apoi de pe foc si se adauga leusteanul spalat si tocat si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu afumatura