Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon

de lilik in Supe, 8 Noi 2012 | 3596 vizualizari

 

O minunatie de supa...perfecta intr-o zi racoroasa de toamna..

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr catofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • sare,piper dupa gust
  • tarhon uscat
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • afumatura(coaste am pus eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon:

Curatam ceapa si morcovul,apoi le tocam impreuna cu telina si le punem intr-o oala cu uleiul sa se caleasca putin,dup care punem afumatura si o lasam putin sa se innabuseasca,dupa care punem 1 litru(circa) de apa.


Lasam sa fiarba la foc mic 25 de minute,timp in care curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cubulete.


Trascurs timpul punem in oala si cartofii si mai lasam sa fiarba la foc domol pana cartofii sunt fierti.


Potrivim de sare si piper,scoatem afumatura din oala si punem tarhon,apoi mai lasam sa dea 2-3 clocote,apoi cu blenerul de mana transformam in crema.


Daca mai este nevoie mai punem condimente,apoi servim crema de cartofi calda cu smantana si afumatura alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:22

Dana_Retetegg 1

22.11.2012, 00:22

Panacris 1

02.03.2013, 10:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume