Supa de vitel cu taitei de casa

de kamy in Supe, 2 Mai 2011 | 4914 vizualizari

 

Daca tot am fiert rasolul,era pacat sa nu fac o supa buna,buna pe el.In poza e farfuria Sabinei care nu mananca mai nimic fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.rasol vitel
  • 1 ceapa potrivita(eu am pus jumate ca le am fff mari...hihihi)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • frunze patrunjel si telina
  • sare,piper(condiment vita)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.


Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.


Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.


Cand apa fierbe punem si buc.de rasol(la foc ff mic).Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.


Lasam rasolul sa fiarba pana carnea se inmoaie bine.


Strecuram supa...punem si un tifon dublu-triplu in strecuratoare ca sa iasa supa cat mai limpede.


Taiteii ii fierbem separat in apa cu sare iar cand sunt gata,ii scurgem de apa fierbinte si punem apa rece.Ii lasam acolo 10-15 min.


Punem taiteii in supa,dam intr-un clocot,oprim focul si punem mult patrunjel verde si 2-3 frunze de telina,tocate marunt.


Noi o mancam cu putin usturoi pisat.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ceapa se arunca

2

cu zarzavatul se face o garnitura la rasol

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

adry88 1

06.05.2011, 11:01

kamy 1

06.05.2011, 11:46

eduard....

babi5 1

08.10.2014, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei de casa