Supa de vitel cu taitei de casa

de kamy in Supe, 2 Mai 2011 | 5376 vizualizari

 

Daca tot am fiert rasolul,era pacat sa nu fac o supa buna,buna pe el.In poza e farfuria Sabinei care nu mananca mai nimic fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.rasol vitel
  • 1 ceapa potrivita(eu am pus jumate ca le am fff mari...hihihi)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • frunze patrunjel si telina
  • sare,piper(condiment vita)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.


Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.


Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.


Cand apa fierbe punem si buc.de rasol(la foc ff mic).Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.


Lasam rasolul sa fiarba pana carnea se inmoaie bine.


Strecuram supa...punem si un tifon dublu-triplu in strecuratoare ca sa iasa supa cat mai limpede.


Taiteii ii fierbem separat in apa cu sare iar cand sunt gata,ii scurgem de apa fierbinte si punem apa rece.Ii lasam acolo 10-15 min.


Punem taiteii in supa,dam intr-un clocot,oprim focul si punem mult patrunjel verde si 2-3 frunze de telina,tocate marunt.


Noi o mancam cu putin usturoi pisat.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ceapa se arunca

2

cu zarzavatul se face o garnitura la rasol

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

adry88 1

06.05.2011, 11:01

kamy 1

06.05.2011, 11:46

eduard....

babi5 1

08.10.2014, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale