Supa deasa de dovlecei

de adnia in Supe, 2 Iun 2013 | 962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -2 dovlecei mici
  • -1 morcov
  • -1 ceapa
  • -1/4 radacina de telina
  • -vegeta naturala
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura patrunjel
  • -sare, piper, chilli, dupa gust
  • -zeama de la 1 lamaie
  • -2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa deasa de dovlecei:

Se curata radacinoasele, se taie cuburi marunte (sau dati prin razatoarea de la robot, cum am facut eu) si se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta naturala. Dupa ce s-au inmuiat aproape bine de tot, se stinge focul si se adauga dovleceii taiati fasii fine, fideluta (eu i-am pus pe razatoarea robotului si au iesit foarte bine--repede si fara truda:)) si verdeata tocata marunt, impreuna cu ceapa taiata solzisori (eu am avut o ceapa verde frageda).


Se acopera bine vasul cu capacul si se lasa 10 minute sa se inmoaie toate legumele (am folosit acest procedeu pt. a pastra cat mai multi nutrienti in legume--prin fierbere, acestia se pierd aproape in totalitate). Dupa ce supa noastra se mai racoreste putin, se adauga zeama de lamaie si se potriveste de sare, piper, chilli, verdeturi uscate, etc.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa deasa de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adnia 1

02.06.2013, 22:54

vai, miha...am facut-o lata, din nou de data asta, sa stii ca febra e de vina!

Sim0na 1

03.06.2013, 11:17

Buna supita!

roxana_simona 1

05.06.2013, 14:49

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu miros de toamna