Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou

de Oana in Supe, 10 Oct 2010 | 9789 vizualizari

 

Noi suntem innebuniti dupa rasolul de vitel asa ca am facut ieri o supa excelenta, tocmai buna pe frigul asta :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de rasol de vitel cu os
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 cartofi
  • un dovlecel mic
  • o mana cu taietei lati
  • un ou
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou:

Rasolul de vitel se spala si se da in fiert pana iese toata spuma, se arunca apa si se spala bine cu apa rece, apoi se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine carnea (vreo ora jumatate). Legumele se curata, ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete, morcovii si dovlecelul se taie rondele mai groase. Se adauga in supa impreuna cu cartofii intregi si se potriveste gustul cu sare. Se fierb iar cu capac pana se inmoaie legumele, apoi se scot din supa si se pastreaza la cald intr-un vas de iena. Carnea se scoate, se curata de zgarciuri si se pune deoparte in vasul cu legume. In oala cu supa se rade putin morcov fiert si se adauga taieteii. La final se adauga oul batut bine si se formeaza zdrentele. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte,


Carnea si legumele fierte se servesc cu patrunjel verde si hrean proaspat ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

spiru1965 1

11.10.2010, 11:02

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:26

si eu dupa cei mici , stau la rand

Oana 1

13.10.2010, 19:46

Ah, Mihaela, s-au lins astia mici pe boticuri...data viitoare fac mai multa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Spumata de zmeura

ieri la 12:00

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu legume