Supa de ciuperci cu fideluta

de mihaelar63 in Supe, 28 Dec 2012 | 1561 vizualizari

 

Initial am inceput o banala supa de legume care s-a transformat intr-o senzationala supa de ciuperci cu tenta asiatica [ chiar mi-a parut rau ca nu mi-a venit ideea mai repede sa fi taiat legumele mai ,, adecvat '' -oricum a fost foarte buna ].Ingredientul secret a fost gochugaru [ pudra coreeana de ardei iute rosu ] pentru care-i multumesc Adinei , inclusiv pentru ideea de preparare .

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu gras
  • 300 gr ciuperci
  • 3 linguri sos soia
  • 50 ml ulei
  • 1 plic fidea Rollton cu ciuperci
  • 1 varf cutit gochugaro
  • 2 catei usturoi
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu fideluta:

Curatati si spalati si taiati cuburi legumele. Cred ca ar fi aratat mai aspectuos taiate fasii.


Caliti usor legumele in ulei .


Adugati 1.5 l apa, sos soia, restul condimentelor si ciupercile taiate felii subtiri .


La sfarsit se pune fideaua de la Rollton + pliculetul cu condimente de ciuperci .


Serviti supa asezonata cu patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Cred ca este foarte buna preparata si cu piept de pui taiat fasii si fiert initial .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu fideluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:39

Delio , asta era facuta in post
Nu zic nu la cea de perisoare cu moare , dar sa aiba si un gram de afumatura de casa

Lau 1

28.12.2012, 13:30

babi5 1

27.08.2013, 19:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane