Supa fina de urzici si leurda

de adnia in Supe, 8 Mai 2013 | 542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - o farfurie adanca plina cu urzici proaspete
  • -1 legatura leurda
  • -1 legatura patrunjel
  • -1 legatura leustean
  • -1 legaturica marar
  • - 1 legatura ceapa verde
  • -vegeta naturala
  • -sare
  • -2 l apa
  • -2 galbenusuri (optional)
  • -50 ml lapte (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa fina de urzici si leurda:

Am pus la fiert apa cu vegeta, dupa care am adaugat urzicile spalate bine in apa fierbinte. le-am dat in clocot, apoi le-am pus in blender, impreuna cu jumatate din apa in care au fiert, am adaugat toate verdeturile taiate  si le-am pasat bine-bine, pana am obtinut o consistenta cremoasa (fiind zeama fierbinte, verdeturile mele s-au muiat imediat si si-au pastrat asa toti nutrientii atat de necesari noua). Am pus totul din nou in oala de supa, am potrivit de sare si am dres-o cu galbenusuri batute si putin lapte.

 

TIPS-URI

1

pentru o varianta vegetariana, renuntati la ou si lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa fina de urzici si leurda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

adry88

adry88 1

08.05.2013, 22:31

Rux

Rux 1

08.05.2013, 22:42

Bravo Adnia...bravo!

ianculubita

ianculubita 1

09.05.2013, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!