Supa fina de urzici si leurda

de adnia in Supe, 8 Mai 2013 | 623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - o farfurie adanca plina cu urzici proaspete
  • -1 legatura leurda
  • -1 legatura patrunjel
  • -1 legatura leustean
  • -1 legaturica marar
  • - 1 legatura ceapa verde
  • -vegeta naturala
  • -sare
  • -2 l apa
  • -2 galbenusuri (optional)
  • -50 ml lapte (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa fina de urzici si leurda:

Am pus la fiert apa cu vegeta, dupa care am adaugat urzicile spalate bine in apa fierbinte. le-am dat in clocot, apoi le-am pus in blender, impreuna cu jumatate din apa in care au fiert, am adaugat toate verdeturile taiate si le-am pasat bine-bine, pana am obtinut o consistenta cremoasa (fiind zeama fierbinte, verdeturile mele s-au muiat imediat si si-au pastrat asa toti nutrientii atat de necesari noua). Am pus totul din nou in oala de supa, am potrivit de sare si am dres-o cu galbenusuri batute si putin lapte.

 

TIPS-URI

1

pentru o varianta vegetariana, renuntati la ou si lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa fina de urzici si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

08.05.2013, 22:31

RuxyRux 1

08.05.2013, 22:42

Bravo Adnia...bravo!

ianculubita 1

09.05.2013, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Supa de urzici