Supa gulas (Gulyásleves)

de MOKUSKA in Supe, 6 Sep 2014 | 4377 vizualizari

 

O supa care imi aduce aminte de copilarie. Va recomand cu mare caldura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita cu os (am folosit pulpa si rasol)
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 rosii fara coaja
  • 1 ardei rosu si verde
  • 2 cartofi
  • 1 lingurita de boia
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de condiment cu chimen macinat (sau 1/4 lingurita de chimen)
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa gulas (Gulyásleves):

Carnea o punem la fiert intr-o oala mai mare, la foc mic. Lasam sa fiarba pana cade carnea de pe os.


Zarzavatul si legumele tocam marunt si le calim in grasimea de pe supa de vita. Adaugam boiaua, rosiile tocate si turnam


peste supa fierbine de vita. Asezonam cu chimenul tocat, foaia de dafin si sare. Lasam sa fiarba zarzavatul. Dupa ce


a fiert zarzavatul adaugam cartofii curatati si taiati cubulete mici si carnea taiata in bucatele mici.


Dupa ce au fiert catofii luam de pe foc.

TIPS-URI

1

sa nu incercati fara chimen, nu va iesi gustul original

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa gulas (Gulyásleves)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:32

Mmm, vin la masa!

Merisor 1

09.09.2014, 07:30

Buna supica asta!

Sidy 1

27.01.2015, 06:53

Cred ca acest chimen ii da acel gust minunat ! Pe la noi se fac si galuste din faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich la cuptor

de Lau 9

ieri la 21:44

Tarta Tatin cu mere

de RuxyRux 9

ieri la 21:26

Prajitura cu mere si nuci

de oanapl 6

ieri la 18:16

Lasagna cu branzeturi

de RODIMUR 7

ieri la 18:11

RETETA RECOMANDATA
Supa de vitel cu taitei de casa