Supa imperiala

de ianculubita in Supe, 3 Iun 2013 | 1125 vizualizari

 

Azi e inceput de saptamana,asa ca va recomand ceva imperial;nu-i o regula,asa mi-a venit!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • legume pentru supa (ceapa, morcov, telina)
  • Galuste:
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g unt
  • 7 oua
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • un praf de nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa imperiala:

Punem puiul curatat si spalat la fiert intr-o oala. Cand incepe sa fiarba adunam spuma, apoi adaugam legumele curatate, spalate si taiate mare. Mai adaugam 1 lingurita cu sare si cateva boabe de piper. Lasam sa fiarba incet cu capac 40 minute.


In acest timp facem galustele: intr-un castron batem ouale cu sare, piper, nucsoara, untul moale, adaugam faina amestecata cu gris iar dupa ce am omogenizat bine rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 15-20 minute, depinde de cuptor. Dupa ce s-a racit, decupam cubulete sau orice alta forma, apoi lasam galustele deoparte.


Supa o strecuram, punem inapoi in oala supa limpede, potrivim de gust iar cand incepe sa fiarba adaugam galustele si lasam sa fiarba 5 minute.


Servim supa imediat cu patrunjel verde deasupra.

 

TIPS-URI

1

pentru legumele din supa si pui se gasesc multe intrebuintari: pui rasol cu mujdei si mamaliga, pui la cuptor cu legume sotate, salata de boeuf

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa imperiala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

03.06.2013, 19:25

Buna supita

ANNA_46 1

04.06.2013, 00:27

Foarte buna supica

ianculubita 1

04.06.2013, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste de post