Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 15 Iul 2015 | 4050 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru supa:

  • 4 fire de ceapa verde taiate grosier
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii (400 grame fiecare) de rosii bio in bulion
  • 450 grame ardei copti
  • 1 legatura de coriandru
  • un pumn de orez alb

Pentru sosul de iaurt:

  • 250 ml de iaurt bio degresat
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 1/2 legatura menta proaspata

Pentru servit:

  • 1 avocado
  • branza feta
  • 1 fir de ceapa verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver:

Se incalzeste uleiul intr-o cratita si se adauga toate celelalte ingrediente pentru supa plus 800 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic 12-13 minute. 

Intre timp, cu ajutorul unul blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt.

Dupa cele 12-13 minute se transforma supa intr-o crema folosind un blender,

Se serveste supa cu sosul de iaurt, bucati de avocado, branza feta si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei