Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 15 Iul 2015 | 930 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru supa:

  • 4 fire de ceapa verde taiate grosier
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii (400 grame fiecare) de rosii bio in bulion
  • 450 grame ardei copti
  • 1 legatura de coriandru
  • un pumn de orez alb

Pentru sosul de iaurt:

  • 250 ml de iaurt bio degresat
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 1/2 legatura menta proaspata

Pentru servit:

  • 1 avocado
  • branza feta
  • 1 fir de ceapa verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver:

Se incalzeste uleiul intr-o cratita si se adauga toate celelalte ingrediente pentru supa plus 800 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic 12-13 minute.


Intre timp, cu ajutorul unul blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt.


Dupa cele 12-13 minute se transforma supa intr-o crema folosind un blender,


Se serveste supa cu sosul de iaurt, bucati de avocado, branza feta si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

15.07.2015, 21:55

Interesant,dar nu stiu daca as manca...poate s agust...;-bd

Gicuta69 1

16.07.2015, 08:30

Interesant!

mirela0911 1

17.07.2015, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei