Supa rosie, de gaina taraneasca:)

de ANCA in Supe, 25 Ian 2010 | 7553 vizualizari

 

..cand eram mica, supa/ciorba obligatoriu trebuia sa fie rosie, altfel nu ma atingeam de ea:)) o exasperam pe mama:))

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina de tara, grasa si frumoasa:)
  • morcovi
  • telina
  • pastranac
  • radacina patrunjel
  • ceapa
  • suc de rosii

Galuste imperiale:

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. gris
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. unt moale
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie, de gaina taraneasca:):

Carnea se pune la fiert in apa rece, se spumeaza.


Cand carnea este aproape fiarta, se pun legumele taiate cubulete si ceapa, care se fierbe intreaga, si se scoate din supa la final. Cantitatile de legume se adapteaza in functie de cata carne avem.


Am adaugat o cana cu suc de rosii, am lasat sa clocoteasca putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am pus galustile in supa si le-am lasat sa fiarba incet cam 5 minute.


Galustile le-am preparat dupa urmatoarea reteta http://www.bucataras.ro/retete/2065/galuste-imperiale-pentru-supa.html , postata de Leoflori, nu mai reiau operatiunea de preparare. Mi-au placut foarte mult, sunt delicioase!


Am oprit focul si am presarat o patrunjel tocat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie, de gaina taraneasca:)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ANCA 1

26.01.2010, 08:24

hai maaaaaaaa......

gaby_duceag 1

26.01.2010, 14:36

"anca felicitari pt.reteta eu sunt grasa si frumoasa dar nu sunt disponibila pentru ciorba ")))

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:01

Ce buna trebiue sa fie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca