Supa rosie, de gaina taraneasca:)

de ANCA in Supe, 25 Ian 2010 | 7451 vizualizari

 

..cand eram mica, supa/ciorba obligatoriu trebuia sa fie rosie, altfel nu ma atingeam de ea:)) o exasperam pe mama:))

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina de tara, grasa si frumoasa:)
  • morcovi
  • telina
  • pastranac
  • radacina patrunjel
  • ceapa
  • suc de rosii

Galuste imperiale:

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. gris
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. unt moale
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie, de gaina taraneasca:):

Carnea se pune la fiert in apa rece, se spumeaza.


Cand carnea este aproape fiarta, se pun legumele taiate cubulete si ceapa, care se fierbe intreaga, si se scoate din supa la final. Cantitatile de legume se adapteaza in functie de cata carne avem.


Am adaugat o cana cu suc de rosii, am lasat sa clocoteasca putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am pus galustile in supa si le-am lasat sa fiarba incet cam 5 minute.


Galustile le-am preparat dupa urmatoarea reteta http://www.bucataras.ro/retete/2065/galuste-imperiale-pentru-supa.html , postata de Leoflori, nu mai reiau operatiunea de preparare. Mi-au placut foarte mult, sunt delicioase!


Am oprit focul si am presarat o patrunjel tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie, de gaina taraneasca:)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ANCA 1

26.01.2010, 08:24

hai maaaaaaaa......

gaby_duceag 1

26.01.2010, 14:36

"anca felicitari pt.reteta eu sunt grasa si frumoasa dar nu sunt disponibila pentru ciorba ")))

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:01

Ce buna trebiue sa fie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale