Supa thailandeza de legume

de Ksenya in Supe, 15 Mar 2017 | 2999 vizualizari

 

 Daca vreti sa incercati si altceva, va recomand o supa usoara si aromata, foarte buna. Iar daca aveti toate ingredientele la indemana, in maxim 15 minute e gata. Ideala in perioada postului. V-am dat cateva motive s-o testati :)
 

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata galangan sau ghimbir tocat marunt ( cam o lingurita cu varf)
  • 1 tija lemon grass tocata partea inferioara, iar cea superioara taiata in bucati mai mari
  • 300 g ciuperci champignon taiate in 4
  • 4 vinete thailandeze (thai eggplant) taiate in felii
  • o mana varza chinezeasca taiata fideluta
  • o mana rosii cherry
  • 4 catei usturoi tocati marunt
  • 2 salote tocate marunt
  • 2 frunze kaffir lime
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 lingura sos tamarind
  • 1 lingura sos soia
  • 2 linguri ulei
  • 2 fire ceapa verde taiate mai mare
  • ardei iute, dupa gust
  • 1 lingurita zahar palmier (optional)
  • frunze coriandru
  • 1,5 l stock de legume sau apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa thailandeza de legume:



Intr-o oala, turnam uleiul. Cand s-a incalzit, adaugam galaganul sau ghimbirul, lemon grass-ul, usturoiul, salotele, frunzele de kaffir, amestecam si lasam 1 minut pe flacara. Adaugam stockul de legume, adaugam vinetele si ciupercile, lasam 7 minute, adaugam varza chinezeasca, rosiile, toate sosurile si zaharul. Adaugam si sucul de lamaie. Lasam 2 minute. Oprim flacara!


Supa e gata!


Se serveste cu frunze de coriandru si ardei iuti, alaturi de orez simplu fiert.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

Cand nu este post, se adauga o lingurita shrimps paste.

2

Se mai adauga si o lingura sos de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa thailandeza de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

- Andreea - 1

15.03.2017, 19:00

Rahela Velicu 1

15.03.2017, 19:22

buna!

dantes 1

16.03.2017, 07:12

Interesanta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii si legume