Supa vietnameza de pui

de alexandranistor in Supe, 24 Apr 2015 | 2168 vizualizari

 

Aceasta supa este super rapida si super gustoasa. Daca va regasiti vreodata la raionul asiatic din orice supermarket, nu ezitati sa cumparati ceva produse...totul incepe cu un sos sau un condiment :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 g taitei de orez
  • 1 lingura ulei de alune (eu am gasit de nuca si a mers foarte bine)
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 800 g supa de pui
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 legatura coriandru proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vietnameza de pui:

Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu.


Dupa ce s-a albit pe toate partile puiul, adaugati supa si sosul de peste si lasati la fiert aprox 10 minute.


Dupa ce s-a facut supa, scurgeti taiteii si asezati-i in castroane, ca peste ei sa turnati supa obtinuta. Asezonati cu coriandru ceapa verde taiata marunt si busuioc si daca doriti ceva mai picant, cateva bucatele de ardei chilli.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru supa, daca nu aveti posibilitatea sa o faceti efectiv, fierbeti niste apa cu un cub de la knorr sau magi, sau o lingura de vegeta.

2

daca va raman taitei, puneti-i intr-o punguta la frigider si se vor pastra moi, putand fi mancati ulterior la alta portie de supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vietnameza de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

24.04.2015, 19:10

dantes 1

25.04.2015, 07:28

Interesanta!

Bya Ralu 1

07.05.2015, 15:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu crutoane