Supa vietnameza de pui

de alexandranistor in Supe, 24 Apr 2015 | 4620 vizualizari

 

Aceasta supa este super rapida si super gustoasa. Daca va regasiti vreodata la raionul asiatic din orice supermarket, nu ezitati sa cumparati ceva produse...totul incepe cu un sos sau un condiment :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 g taitei de orez
  • 1 lingura ulei de alune (eu am gasit de nuca si a mers foarte bine)
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 800 g supa de pui
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 legatura coriandru proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vietnameza de pui:

Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu.

Dupa ce s-a albit pe toate partile puiul, adaugati supa si sosul de peste si lasati la fiert aprox 10 minute.

Dupa ce s-a facut supa, scurgeti taiteii si asezati-i in castroane, ca peste ei sa turnati supa obtinuta. Asezonati cu coriandru ceapa verde taiata marunt si busuioc si daca doriti ceva mai picant, cateva bucatele de ardei chilli.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru supa, daca nu aveti posibilitatea sa o faceti efectiv, fierbeti niste apa cu un cub de la knorr sau magi, sau o lingura de vegeta.

2

daca va raman taitei, puneti-i intr-o punguta la frigider si se vor pastra moi, putand fi mancati ulterior la alta portie de supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vietnameza de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker