Supa-crema de ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 6 Noi 2010 | 3286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   500 g ciuperci champignon si hribi
  •  1 ceapa
  •  1 morcov mic
  •  1 ardei mic
  •  1 lingura faina
  •  sare,piper
  •  otet
  •  crutoane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de ciuperci:

1. Ciupercile se curata,se spala si se toaca. 2. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele. 3. Se adauga ardeiul tocat si morcovul.Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema. 4. Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa.Se fierbe pana se ingroase. 5. Se serveste cu verdeata,crutoane si otet dupa gust!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

06.11.2010, 22:29

vreau eu, andrusco; eu nu-s mofturoasa))

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2010, 22:43

Corinuta 1

07.11.2010, 00:02

tu Andreea tu! ce-ai facut aici?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Supa de ciuperci cu smantana