Supa-crema de ciuperci

de nico15 in Supe, 23 Oct 2012 | 4317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • ½ de telina
  • 3 cartofi
  • cimbru
  • Sare, piper alb
  • 100 ml de smantana lichida
  • Crutoane
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de ciuperci:

Se pune apa la fiert cu sare. Se curata: ceapa, morcovul, telina si se vor taia in cuburi mai mari, dupa care se adauga la fiert, se curate si cartofii si se adauga si acestia si se lasa sa fiarba 15 minute. Se curate ciupercile si se vor taia in sferturi si se vor adauga si acestea si se va adauga cimbru si ceapa verde tocata.

Se sareaza si pipereaza si se continua fierberea. Aproximativ dupa 35 de minute se mai scurge din lichidul in care au fiert legumele, se mai lasa putin lichid si vom incepe blendarea legumelor. Dup ace acestea sunt blendate, mai strecuram inca odata prin sita si vom pune din nou la foc si vom adauga incet, incet lichidul in care au fiert legumele.

Dupa ce am ajuns la textura necesara, adaugam si smantana lichida si mai lasa sa mai fiarba cateva minute. Vom decora cu lamele de ciuperci ca in imaginile urmatoare. Se va servi cu crutoane. Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANNA_46 1

24.10.2012, 22:02

Buna ar fi o farfurioara reteta o luam cu placere la favorite

babi5 1

04.09.2013, 16:54

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:56

buna supica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa croata de ciuperci in vas Zepter