Supa-crema de ciuperci

de nico15 in Supe, 23 Oct 2012 | 1384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • ½ de telina
  • 3 cartofi
  • cimbru
  • Sare, piper alb
  • 100 ml de smantana lichida
  • Crutoane
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de ciuperci:

Se pune apa la fiert cu sare. Se curata: ceapa, morcovul, telina si se vor taia in cuburi mai mari, dupa care se adauga la fiert, se curate si cartofii si se adauga si acestia si se lasa sa fiarba 15 minute. Se curate ciupercile si se vor taia in sferturi si se vor adauga si acestea si se va adauga cimbru si ceapa verde tocata.


Se sareaza si pipereaza si se continua fierberea. Aproximativ dupa 35 de minute se mai scurge din lichidul in care au fiert legumele, se mai lasa putin lichid si vom incepe blendarea legumelor. Dup ace acestea sunt blendate, mai strecuram inca odata prin sita si vom pune din nou la foc si vom adauga incet, incet lichidul in care au fiert legumele.


Dupa ce am ajuns la textura necesara, adaugam si smantana lichida si mai lasa sa mai fiarba cateva minute. Vom decora cu lamele de ciuperci ca in imaginile urmatoare. Se va servi cu crutoane. Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ANNA_46 1

24.10.2012, 22:02

Buna ar fi o farfurioara reteta o luam cu placere la favorite

babi5 1

04.09.2013, 16:54

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:56

buna supica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Supa de galbiori