Supa cu galuste si zucchini

de Bya Ralu in Supe, 2 Oct 2014 | 2631 vizualizari

 

A iesit o supica atat de gustoasa!!!yummy yummy

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel zucchini mare
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 lingura de orez
  • 10 rosii cherry
  • patrunjel proaspat sau congelat
  • boia dulce/vegeta/piper
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • gris
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste si zucchini:

Pieptul de pui se pune in oala de supa la fiert.


Morovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline.


Se pun in oala de supa,se adauga si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.


Pieptul de pui se scoate si se taie cubulete,se adauga din nou in supa,se pune si orezul.


Se bat ouale intr-un castron adanc,se pune un praf de sare,se pune treptat gris,aveti grija sa nu puneti prea mult ca altfel devin tari,nu raman pufoase galustele.


Se lasa cateva minute sa respire.


Cu 1 lingura se umezeste in supa si se ia din compozitia de gris.


Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si rosiile cherry taiate in patru.


Se condimenteaza dupa gust.


Cand este gata se pune patrunjelul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

07.10.2014, 06:38

babi5 1

12.10.2014, 16:55

Bya Ralu 1

11.11.2014, 17:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste