Supa crema de dovleac

de ianculubita in Supe, 20 Ian 2013 | 1220 vizualizari

 

Pentru azi,va propun meniul zilei!!
Pentru ca pietele sunt pline de bostani si mai mici si mai mari,voi incepe cu aceasta supa foarte delicioas!!

 

INGREDIENTE

  • 2felii de bostan
  • 4mere ionatane
  • 1ceapa
  • 4catei de usturoi
  • 1cm radacina de ghimbir
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1lingura pasta de curry
  • sare,piper
  • seminte de bostan prajite(miez)

CRUTOANE

  • 4-5felii de paine
  • 3linguri ulei de masline
  • 1/2lingurita praf de usturoi
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Feliile de bostan curatate de seminte,le punem intr-o tava pe hartie de copt si le tinem 30min.intr-un vas pe foc punem merele curatate de coaja si seminte,ceapa,usturoi,ghimbir si bostanul copt si curatat de coaja;dupa ce au fiert bine,le strecuram,le pasam cu blenderul,piureul obtinut amestecam cu pasta sau pudra de curry,laptele de cocos,cu supa de la fiert,subtiem cat dorim,condimentam si mai lasam pe foc cateva minute dupa care oprim focul.


Pentru crutoane feliile de paine le ingem cu ulei de masline,presaram praful de usturoi si piper,taiem painea in cubulete dupa care le punem in tava la cuptor 10-12min.


Supa se serveste deasupra cu seminte de bostan si crutoane;o bunatate!!


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

20.01.2013, 12:05

Geanina87 1

20.01.2013, 13:21

ANNA_46 1

21.01.2013, 12:50

Foarte buna combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac pentru Halloween