Supa crema de dovleac

de ianculubita in Supe, 20 Ian 2013 | 1157 vizualizari

 

Pentru azi,va propun meniul zilei!!
Pentru ca pietele sunt pline de bostani si mai mici si mai mari,voi incepe cu aceasta supa foarte delicioas!!

 

INGREDIENTE

  • 2felii de bostan
  • 4mere ionatane
  • 1ceapa
  • 4catei de usturoi
  • 1cm radacina de ghimbir
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1lingura pasta de curry
  • sare,piper
  • seminte de bostan prajite(miez)

CRUTOANE

  • 4-5felii de paine
  • 3linguri ulei de masline
  • 1/2lingurita praf de usturoi
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Feliile de bostan curatate de seminte,le punem intr-o tava pe hartie de copt si le tinem 30min.intr-un vas pe foc punem merele curatate de coaja si seminte,ceapa,usturoi,ghimbir si bostanul copt si curatat de coaja;dupa ce au fiert bine,le strecuram,le pasam cu blenderul,piureul obtinut amestecam cu pasta sau pudra de curry,laptele de cocos,cu supa de la fiert,subtiem cat dorim,condimentam si mai lasam pe foc cateva minute dupa care oprim focul.

Pentru crutoane feliile de paine le ingem cu ulei de masline,presaram praful de usturoi si piper,taiem painea in cubulete dupa care le punem in tava la cuptor 10-12min.

Supa se serveste deasupra cu seminte de bostan si crutoane;o bunatate!!

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de dovleac-0
Supa crema de dovleac-1
Supa crema de dovleac-2
Supa crema de dovleac-3
Supa crema de dovleac-4
Supa crema de dovleac-5
Supa crema de dovleac-6
Supa crema de dovleac-7

COMENTARII (5)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

20.01.2013, 12:05

Geanina87

Geanina87 1

20.01.2013, 13:21

ANNA_46

ANNA_46 1

21.01.2013, 12:50

Foarte buna combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!