Supa-crema de dovleac

de laylalala in Supe, 15 Noi 2011 | 3958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 2 teline (de marime medie), curatate si taiate cubulete
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 200 ml bullion de rosii (sau pasta de rosii)
  • 700 ml zeama de supa de carne
  • 500 gr dovleac copt (se poate si fiert dar are aroma mai buna daca este copt), taiat cubulete
  • 175 gr smantana
  • sare si pier, dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovleac:

1.       Se incinge uleiul intr-o cratita. Se adauga ceapa, morcovii si telina si se calesc 5 minute apoi se adauga frunza de dafin, cimbrul, bulionul de rosii si supa de carne. Se lasa la fiert 30 minute, la foc mic, pana se inmoaie legumele.

2.       Se adauga dovleacul, se scoate frunza de dafin, si se mai fierbe 2 minute. Se da supa prin blender apoi se pune inapoi in cratita, pe foc. Se adauga smantana, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac cu pui si orez