Surimi pane

de Sim0na in Fructe de mare, 5 Dec 2012 | 10073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 batoane surimi
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane:

Batoanele de surimi le-am lasat sa se decongeleze. Intr-un vas am batut ouale cu putina sare si piper, iar in alt vas am pus faina. Am dat fiecare baton de surimi prin faina, apoi prin ou, si iar prin faina si le-am pus la prajit in ulei. Le-am prajit pe toate partile, apoi le-am scos pe o platou in care am pus servete de hartie.

Noi am servit alaturi de rondele de calamar pane, cartofi pai prajiti si sos de hrean (hrean ras - conservat, smantana, zeama de lamaie, putina miere, sare).

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

05.12.2012, 23:31

Sim0na 1

06.12.2012, 09:16

Nici eu n-am incercat pana acum... dar mi-au placut! Merita incercat mai ales ca surimi nu are un pret mare.

adry88 1

06.12.2012, 09:19

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de vin