Surpriză din Pădurea Neagră

de anomisana in Dulciuri, 4 Sep 2011 | 1240 vizualizari

 

După ce am terminat cu tortul pentru Adina, am văzut că mi-a rămas câte ceva din ce am folosit la tort. Tot aveam un regret că nu pot gusta să văd cum a ieşit, aşa că mi-a venit ideea să folosesc resturile, să văd şi eu ce gust are şi ce sunt în stare să improvizez. Au ieşit 2 porţii de prăjitură, din care una i-am pus-o soţului la pachet fără să-i spun, făcându-i astfel o surpriză plăcută, iar a doua i-am dus-o mamei soacre, eu rămânând cu aprecierile voastre şi ale lor, lucru care mă face fericită.

 

INGREDIENTE

  • blat rămas de la tortul Pădurea Neagră  
  • frişcă
  • jeleu de vişine
  • sirop de vişine cu lichior
  • vişine din compot
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surpriză din Pădurea Neagră:

Am sfărâmat blatul şi am pus o parte în 2 cupe de îngheţată. Am însiropat blatul, am adăugat frişcă, apoi o lingură de jeleu, iar blat sfărâmat şi însiropat, din nou frişcă iar la sfârşit restul de jeleu rămas.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriză din Pădurea Neagră" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

05.09.2011, 09:42

bun desert

Lau 1

05.09.2011, 13:38

ce bine arata

anomisana 1

05.09.2011, 16:35

Ce-a fost pana acum a fost bun, dar sa vad ce idee imi vine pentru sambata, caci mama soacra implineste 60 de ani si trebuie sa o surprindem cu ceva bun. Poate ma ajutati voi cu o idee.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada “Padurea Neagra”