Taci si-nghite

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2010 | 4061 vizualizari

 

Multumesc Bucataras pentru minunatele carti ale lui Radu Anton Roman! Iti incanta sufletul cand le citesti, sunt extraordinar de frumos povestite retetele!

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1 litru de lapte
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 250 g telemea rasa nu prea sarata
  • 200 g feliute de sunculita afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si-nghite:

Din malai, lapte si smatana se face o mamaliguta mai moale. Se unge o tava sau o cratita cu 50 g unt, se asterne un strat cu jumatate de mamaliguta, se presara doua treimi din branza si feliile de sunculita si se intinde un al doilea strat cu mamaliguta ramasa.


Se infunda cu fundul polonicului sase lacasuri in care se sparge cate un ou, se presara peste fiecare branza ramasa si putin unt.


Se da la cuptor pana capata o oarecare culoare:) aprox.40 de minute.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga slaninuta afumata sau carnaciori la umplutura si se poate condimenta cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:42

hai ca tac! pot sa inghit si eu?

Corinuta 1

07.10.2010, 12:47

Pup Roberta!

elena1988 1

08.02.2011, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi