Taci si-nghite

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2010 | 4404 vizualizari

 

Multumesc Bucataras pentru minunatele carti ale lui Radu Anton Roman! Iti incanta sufletul cand le citesti, sunt extraordinar de frumos povestite retetele!

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1 litru de lapte
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 250 g telemea rasa nu prea sarata
  • 200 g feliute de sunculita afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si-nghite:

Din malai, lapte si smatana se face o mamaliguta mai moale. Se unge o tava sau o cratita cu 50 g unt, se asterne un strat cu jumatate de mamaliguta, se presara doua treimi din branza si feliile de sunculita si se intinde un al doilea strat cu mamaliguta ramasa.


Se infunda cu fundul polonicului sase lacasuri in care se sparge cate un ou, se presara peste fiecare branza ramasa si putin unt.


Se da la cuptor pana capata o oarecare culoare:) aprox.40 de minute.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga slaninuta afumata sau carnaciori la umplutura si se poate condimenta cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:42

hai ca tac! pot sa inghit si eu?

Corinuta 1

07.10.2010, 12:47

Pup Roberta!

elena1988 1

08.02.2011, 10:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane cu piure de cartofi