Tagliatelle cu ciuperci

de diaconta in Paste, 7 Dec 2011 | 8035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle(în functie de câte portii faceti)
  • Ciuperci champignion(250 gr)
  • Rosii cherry
  • Ulei
  • 3 linguri smantana
  • Patrunjel verde,marar
  • Sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu putina sare cateva minute. Apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda.

Ciupercile se taie felii si se prajesc cu putin ulei.Se pune sare si piper.Le lasam pana cand se evapora toata apa lasata de acestea.Adaugam si rosiile cherry taiate sferturi,sau puteti sa le lasati intregi.

Punem verdeata peste ciuperci,apoi smantana.Adaugam si pastele tagliatelle,mai lasam un minut doua pe foc,apoi dam tigaia deoparte.

Eu le-am folosit ca si garnitura,dar sunt foarte bune si asa „singurele”.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MIUTA 1

09.12.2011, 23:09

Foarte bun

kamy 1

15.12.2011, 18:48

si astea-mi plac dar oare ce nu-mi place? aaaa fructele de mare,icrele negre,de manciuria ...si cam atat

diaconta 1

15.12.2011, 19:36

Kamy nici mie nu-mi place pestele si rubedeniile lui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci