Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate

de Bya Ralu in Paste, 10 Oct 2016 | 713 vizualizari

 

O mancarica rapida si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa alba
  • pasta proaspata strozzapreti
  • 1/2 borcan de fasole pastai verde
  • 2 catei de usturoi
  • pasta de tomate
  • vegeta/piper/ghimbir
  • parmezan ras
  • unt
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate:

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie impreuna cu putin unt.


Dupa cateva minute adaugam ulei de masline si fasolea pastai scursa de zeama.


Punem pasta proaspata,acoperim cu apa,punem condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.


Cand e aproape gata se punem pasta de tomate si usturoiul strivit.


La sfarsit se pune parmezan ras.


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pancetta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

11.10.2016, 16:41

) multumesc de apriecieri

RuxyRux 1

11.10.2016, 22:30

Era sa zic ce-or mai fi si strozza...dar gata m-am lamurit tu Gurito )) arata grozav!

Bya Ralu 1

12.10.2016, 18:25

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ardei copti