Paste carbonara

de Aletta in Paste, 13 Iun 2015 | 1955 vizualizari

 

Azi in loc sa profit de vremea placuta de afara, m-am tot gandit ce as putea sa gatesc repede si bun, si am gasit o reteta de carbonara de la (gurita_ta2005) pe care am decis sa o fac.
Am terminat repede, a fost si foarte bun. Chiar Delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g pancetta
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de parmezan ras
  • sare, piper, busuioc
  • ulei de masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul crestat si pancetta cu un strop de ulei de masline. Intr-o craticioara, punem apa cu sarea, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si un strop de ulei.

Se strecoara de apa, se pune in tigaie peste pancetta.

Intr-un castron se amesteca galbenusul cu smantana, parmezanul si busuioc. Se toarna peste paste, se amesteca si se mai lasa circa 2-3 minute pe foc.


Se condimenteaza dupa gust.

 

TIPS-URI

1

In loc de pancetta se poate folosi si bacon sau kaizer

2

Se servesc cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aletta 1

14.06.2015, 09:59

Dantes

-Licurici- 1

14.06.2015, 14:49

Aletta 1

14.06.2015, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor