Tagliatelle cu dovleac

de adnia in Paste, 10 Feb 2013 | 2545 vizualizari

 

Am mai spus cat de incantata sunt de masina mea de taietei...asa ca acum o folosesc la maximum!
Astazi va prezint tagliatelle cu dovleac...o delicatesa, din punctul meu de vedere!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -1 cana pulpa de dovleac mixata bine
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovleac:

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot folosi atat proaspete, cat si uscate. De data aceasta, eu i-am lasat la uscat si i-am pus intr-o punga de hartie, iar cand am nevoie... pastele sunt gata preparate.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adnia 1

10.02.2013, 14:57

Buni...pulpa de dovleac a fost cruda

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:36

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu dovleac sub crusta crocanta de pesmet cu bacon