Taietei chinezesti cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Paste, 12 Iul 2015 | 4594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g taietei chinezesti (din faina de orez)
  • 250 g ciuperci brune
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita sos de soia
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu ciuperci sotate:

Ciupercile curatate si spalate se taie bucati.

Se pun la sotat in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul rosu taiat fasii.

Presaram sare si piper dupa gust, lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam dupa gust sos de soia si presaram patrunjel proaspat tocat.

Punem apa cu sare la fiert.

Cand clocoteste adaugam taieteii de orez si ii lasam la foc mic 5 minute.

Scurgem apoi taieteii si ii servim cu ciuperci brune sotate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu ciuperci si dovlecei